Asiakastarina

Fantastico Production

Graafinen suunnittelu/ Verkkosivusto/ Videotuotanto

Fantastico Production on laajan palvelun ohjelma- ja tapahtumatalo, joka on erikoistunut luovaan tapahtumatuotantoon.

He suunnittelevat ja toteuttavat tapahtuman alusta loppuun ja järjestävät kaiken tekniikasta tarjoiluihin. Löytyypä heidän valikoimistaan myös laaja valikoima Suomen tähtiartisteja, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi, kun juhlatunnelmasta on kyse.

Mitä tuli tehtyä?

Fantastinen verkkosivusto

Toteutimme Fantastico Productionille täydellisen verkkosivu-uudistuksen. Operaatiosta haasteellisen teki sivuston valtavat määrät sisältöä - oli mm. uutisia, referenssejä, tapahtumia, esiintyjiä, blogipostauksia ja vaikka mitä muuta.

Käytimme huolella aikaa suunnitteluun ja loimme perusteellisen sivukartan, jonka avulla järkevöitettiin rakennetta ja laitettiin sisällöt loogiseen järjestykseen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Tämä pätee myös verkkosivuasioissa.

Sivuston ulkoasussa puolestaan näkyy yrityksen elegantti naisenergia, mutta juhlahumua ja kevyttä tunnelmaa unohtamatta.

Esiintyjiä varten luotiin erityinen filtteri, jonka avulla esiintyjien laaja kirjoa pystyy lajittelemaan genrettäin tai laittamaan esiintyjät aakkosjärjestykseen.

Sivuston hallintapaneeliin luotiin omat selkeät osiot jokaiselle sisältötyypille, joten uuden sisällön lisääminen onnistuu kuin tanssi.

Lopputulos on fantastinen, vaikka itse sanommekin. FP:n poppoo oli jopa niin innoissaan lopputuloksesta, että he kirjoittivat kokonaisen blogiartikkelin projektista. Ota haltuun täältä!

Elämänkokoinen video

Comia Creativen kädenjälki näkyy monessa paikassa, mutta tällä kertaa Fantastico Productionille tekemämme video pääsi esille Suomen paraatipaikalle – Helsingin Senaatintorille! Yksinkertaisen tyylikästä mainosvideota näytettiin Helsingin vuoden 2020 joulunavauksessa vaatimattomalta 8m x 4m kokoiselta screeniltä.

”Fantastico Production Oy:n tiimi suosittelee Comia Creativea jokaiselle, joka harkitsee täysin uusia verkkosivuja tai uutta ilmettä nykyisille. Loistavaa ja innovatiivista palvelua. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Minna von Weissenberg
Viestintäpäällikkö
Fantastico Production
Play Video