Palvelumme

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median alustat ovat nykyään yksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista markkinoinnin kanavista. Tämän lisäksi somen alustat jatkavat kasvamistaan koko ajan. Nyt on siis viimeistään aika hypätä mukaan somen maailmaan. Sosiaalisen median kautta voit kasvattaa bränditunnettuutta ja rakentaa brändisi ympärille arvokkaan ja sitoutuneen yhteisön.

Sosiaalisen median strategia

Some on täynnä arvokasta sisältöä. Jotta brändisi voi erottautua, on tärkeä tietää mitä tehdään, kenelle ja miksi. Yrityksellesi luotu neuvoa antava somestrategia antaa vastaukset näihin kysymyksiin.

Liiketoiminnallisten tavoitteiden pohjalta

Strategia luodaan aina yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden pohjalta ja sen tarkoitus on optimoida someen käytetty työpanos. Toisin sanoen, kerromme miten voit luoda arvoa somen kautta.

Tutustumme brändiisi perin pohjin

Jokaisen strategian tekeminen aloitetaan tutustumalla brändiin. Somestrategia on loppujen lopuksi osa liiketoiminnan strategiaa ja on tärkeää, että arvot ja peruspilarit näkyvät.

Uniikki somebrändi

Teemme aina markkinatutkimusta ennen strategian tekemistä, jotta luomme varmasti uniikin somebrändin yrityksellesi. Tarkoitus on erottua positiivisesti.

Seuraajia houkutteleva profiili

Ammattimainen ja harkittu someprofiili luo uskottavuutta ja luotettavuutta. Ohjeistamme, miten luot juuri omaa kohderyhmääsi houkuttelevan profiilin.

Arvoa luovaa sisältöä

Strategiassa määritellään liiketoimintaa tukeva sisältökategoria ja tähän sopivia
julkaisuesimerkkejä ja -ideoita. Opit tunnistamaan, millaista on arvokas sisältö, jota yrityksesi kannattaa julkaista somesivullaan.

Opit somettamaan ammattimaisesti

Sosiaalisen median strategia on personoitu ohjekirja tavoitteelliseen sometyöhön. Strategiaprosessin jälkeen asiakkaalla on halutessaan kaikki työkalut ja valmiudet seurata strategiaa itsenäisesti.

Sosiaalisen median hallinnointi

Eikö aikaa irtoa somettamiseen? Onko järkevämpää käyttää tunnit siihen, mitä olet alunperin lähtenyt yrittäjänä tekemään? Comia voi hallinnoida yrityksesi sometilejä. Luomme yhdessä yrityksesi kanssa strategian, jonka jälkeen tuotamme laadukasta sisältöä strategian mukaisesti sivustoillesi viikosta toiseen.

Johdonmukaisuus

Yksi somemenestyksen avaintekijöistä on johdonmukaisuus. Ulkoistamalla somen saat suunniteltua ja johdonmukaisesti julkaistua sisältöä.

Laadukas sisältö

Me luomme sisältöä sivustollesi täsmälleen strategian mukaisesti. Jokainen postaus on arvokas ja brändin mukainen.

Interaktio ja asiakaspalvelu

Some on paikka, jossa brändin on oltava helposti lähestyttävissä. Kun ulkoistat somen, voimme hoitaa myös somen kautta tulleisiin kyselyihin ja kommentteihin vastaamisen – brändin äänensävyn mukaisesti tietysti.

Joustava työnjako

Jokaisen yrityksen tilanne on erilainen. Haluatko ulkoistaa vain tietyn osan somesta ja hoitaa itse toisen? Onnistuu.

Maksullinen somemainonta

Loistava sijoitus.

Talouslehti Forbesin mukaan keskimääräinen ROI (Return on Investment) on 100%. Toisin sanoen, kun sijoitat somemainontaan euron saat takaisin kaksi. Tämä tietenkin edellyttää, että se tehdään oikein. Me olemme täällä sitä varten.