loader image

Asiakastarina
Seven Hills Saga

Mikä on Seven Hills Saga?

Seven Hills Saga on blogi Istanbulista, mutta ideaan kuuluu tämän lisäksi vertailla positiivisessa hengessä kahta bloggaajalle rakasta kaupunkia kahdessa eri maanosassa eli Aasian (Turkin) Istanbulia ja Euroopan (Suomen) Turkua. Bloggarille merkityksellisiä ovat niin inspiroivat ihmeet kuin arkielämäkin – tiedon jakamista unohtamatta. Niinpä blogi lähentyy sisällöltään, visuaalisuudeltaan ja tekniseltä rakenteeltaan jo lähes verkkolehteä.

Mitä teimme?

Loimme tyhjästä blogin kansainvälisestikin kehutun visuaalisen ilmeen, joka on ammentanut inspiraationsa niin Istanbulin itämaisesta mystiikasta kuin Marmaranmeren turkooseista tyrskyistäkin. Toteutimme sivuston käyttäjäkokemus etulinjassa ja kruunasimme kokonaisuuden majesteettisilla kuvamateriaaleilla – katso vaikka sekä kuvaamamme että käsittelemämme Turku – Istanbul yhdistelmäkuva!

Referenssikuva Seven Hills Sagan verkkosivuilta

Kaksikielinen blogi.

Koska elämme globaalissa maailmassa, haluttiin blogi myös Lontooksi. Toteutimme kaksikielisyyden yhteistyössä ammattikääntäjän kanssa ja lopputuloksena on hurjasti laajentunut lukijakunta!

Mitä asiakas sanoi?

Lue lisää asiakastarinoitamme.

Tilaa Comian virtuaalinen pulloposti!

Saat ekslusiivisia tarjouksia ja timantinkovaa juttua markkinoinnista ilman jargonia noin kerran kuussa. Ei spämmiä eikä muutakaan ikävää!