loader image

Asiakastarina
Luova Puu

Mikä on Luova Puu?

Luova Puu on alun perin puutaiteilija-yrittäjä Raija Weisenbergin luoma idyllinen ateljee, galleria ja café Itä-Suomessa, Lapinlahdella. Tyttärensä, Hannah Weisenbergin, käsissä Luova Puu on laajentunut inspiroivaksi kulttuurin ja hyvinvoinnin keitaaksi, missä perinteisen kauniin järvimaiseman, vaihtuvien taidenäyttelyiden, kahvilan ja taidepuodin lisäksi voi nauttia esim. joogasta, luontaishoidoista ja saunaelämyksistä – monipuolista tapahtumatarjontaa unohtamatta. Luovasta Puusta löytyy yhä aitoa palvelua, henkevyyttä, valoa ja iloa.

Mitä teimme?

Luovan Puun vanhan verkkosivun design alkoi olla jo hiukan aikansa elänyt, joten oli aika uusia sivua aika lailla. Laitoimme logon uuteen uskoon, käsittelimme kuvia isolla kädellä ja suunnittelimme huolellisesti sivustokokonaisuuden, jossa uusi ja vanha kulkevat harmoniassa käsi kädessä – aivan kuten itse Luovassa Puussa.

Esimerkkikuva Luovan Puun vanhasta verkkosivustaReferenssikuva Luovan Puun uudelta verkkosivulta

Monipuoliset toiminnallisuudet.

Sivustolle toteutettiin myös ajanvarausjärjestelmä verkkomaksumahdollisuudella sekä tapahtumakalenteri ilmoittautumisineen. Kaikki tehtiin niin käyttäjäystävällisiksi, että lapsikin osaisi niitä käyttää – vaikka nukkuessaan!

Mitä asiakas sanoi?

Lue lisää asiakastarinoitamme.

Tilaa Comian virtuaalinen pulloposti!

Saat ekslusiivisia tarjouksia ja timantinkovaa juttua markkinoinnista ilman jargonia noin kerran kuussa. Ei spämmiä eikä muutakaan ikävää!