loader image

Töitämme

Olemme päässeet toteuttamaan monipuolisia projekteja monipuolisten sekä myös kansainvälisten toimijoiden kanssa. Täältä löydät muutamia esimerkkejä parhaista paloistamme. Tutustu ja ihastu!

Assist Expat

Assist Expat on Istanbulilainen konsulttiyritys, joka operoi kotikaupunkinsa lisäksi mm. Los Angelesissa ja San Franciscossa. Loimme maailmanluokan visuaalisen ilmeen ja digitaalisen julkisivun kansainväliselle toimijalle.

Fantastico Production

Teimme tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Fantastico Productionille fantastisen verkkosivu-uudistuksen ja elegantin mainosvideon, joka itseasiassa pääsi esille koko Suomen paraatipaikalle!

Dream On Group

Dream On Group on myyntialan yritys, joka tekee nimensä mukaisesti unelmista totta. Me puolestamme toteutimme heidän yritysilme- ja verkkosivu-unelmansa.

USEP

USEP eli Uygumalı Sigortacılık Eğitim Programları on Istanbulilainen vakuutusalan yhtiö, joka työskentelee kansainvälisesti alan koulutuksen, tutkimuksen ja riskienhallinnan parissa.

He halusivat modernit ja raikkaat verkkosivut ja saivat mitä tilasivat.

Luova Puu

Luova Puu on idyllinen ateljee, taidegalleria ja kahvila Lapinlahdella Itä-Suomessa, jossa järjestetään myös monipuolisia hyvinvointi- ja muita tapahtumia.

Saimme kunnian uudistaa heidän visuaalista ilmettään sekä toteuttaa heille kauniit ja paikan tunnelman mukaisen verkkosivuston.

Seven Hills Saga

Mitä tapahtuu kun Suomen Turku ja eksoottinen Istanbul yhdistetään? Syntyy värikäs ja näyttävä Seven Hills Saga-blogi!

Tekemämme epätyypillinen kaksikielinen blogi kuvankäsittelyineen on kerännyt runsaasti kehuja kansainvälisestikin.

Sinun yrityksesi?

Toivotamme sinut ja yrityksesi lämpimästi tervetulleeksi jatkuvasti kasvavaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Tehdään sinustakin eeppinen asiakastarina, josta jää rutkasti kerrottavaa jälkipolville ja jota taatusti kelpaa esitellä sekä sinun että meidän asiakkaille!

Olkoon Comia kanssasi.

Tilaa Comian virtuaalinen pulloposti!

Saat ekslusiivisia tarjouksia ja timantinkovaa juttua markkinoinnista ilman jargonia noin kerran kuussa. Ei spämmiä eikä muutakaan ikävää!