loader image

Tietoa meistä

Morjens! Minä olen Konsta, Comia Creativen perustaja.

Comia Creative on uuden ajan luova toimisto, jonka kotipaikkoina toimivat tuttu pohjoinen pääkaupunkimme Helsinki sekä eksoottinen suurkaupunki Istanbul. Tarjoamme palveluitamme kaikkialla Suomessa.

Tavoitteenamme on rikkoa vanhanaikaiset stereotypiat mainostoimistoista sekä tuoda monipuoliset ja luovat mainospalvelut jokaisen saataville timanttisella asiakaspalvelulla ja rennolla tekemisen meiningillä varustettuna.

Saat meiltä näppärästi saman katon alta kaikki yleisimmät markkinoinnin työkalut verkkosivuista mainosvideoihin suuren mainostalon laadulla ja valikoimalla, mutta pienen mainostoimiston joustavuudella ja kustannustasolla.

Muutoksen tuulet.

Jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä maailmassamme on yhä tärkeämpää erottua joukosta. Siihen tarvitaan uusimpia teknologioita, inspiraatiota historiasta, taiteesta ja luonnosta sekä ennakkoluulotonta laatikon ulkopuolelta ajattelua. Meillä on sinulle hyviä uutisia – tämä on juuri sitä, mitä teemme!

What is the point of being on this Earth if you are going to be like everyone else?

Arnold Schwarzenegger

Tapamme toimia.

Vakavasti kieli poskessa.

Elämä on liian lyhyt pelkkään tasapaksuun puurtamiseen, joten otamme ilon irti työstämme ja elämästämme. Näin luomme mahdollisimman suotuisan ilmapiirin luovuudelle ja pohjan erinomaiselle asiakaspalvelulle.

Hyvisten puolella.

Pidämme huolta toisistamme ja asiakkaistamme sekä haluamme levittää positiivista meininkiä ympärillemme. Kuormitamme ympäristöä niin vähän kuin mahdollista, koska se nyt on vaan yksinkertaisesti tosi jees, että meidän aurinkokuntamme ainut elinkelpoinen planeetta pysyy elinkelpoisena jatkossakin.

Piru asuu yksityiskohdissa.

Kiinnittämällä huomiota pienimpiinkin detaljeihin luomme palveluita, jotka erottuvat edukseen, ovat näyttäviä ja ennen kaikkea toimivat kuin se kuuluisa junan vessa.

Luovaa hulluutta luotettavasti.

Olemme kaikki oman elämämme luojia. Meille luovuus on ennen kaikkea ongelmien ratkaisua, uusien asioiden ja toimintatapojen keksimistä, vanhojen jalostamista entistäkin paremmaksi ja aavistus hulluutta. Näitä kaikkia sopivasti yhdistelemällä saadaan aikaan cocktail, joka auttaa sinua menestymään sekä työssäsi että sen kautta myös elämässäsi.

Olemme jaaritelleet jo aivan tarpeeksi itsestämme. Nyt on sinun vuorosi kertoa itsestäsi sekä markkinointitarpeistasi. Olemme täällä auttaaksemme!

Comia tulee, oletko valmis?

Tilaa Comian virtuaalinen pulloposti!

Saat ekslusiivisia tarjouksia ja timantinkovaa juttua markkinoinnista ilman jargonia noin kerran kuussa. Ei spämmiä eikä muutakaan ikävää!