Asiakastarina

YritysEspoo

Graafinen suunnittelu/ Verkkosivusto

YritysEspoo on uusyrityskeskus, joka tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa niin yrittäjyyttä suunnitteleville, kevytyrittäjille kuin jo toimiville yrityksillekin. YritysEspoon ammattitaitoisilla ja kokeneilla yritysneuvojilla on vuosittain n. 2 500 asiakastapaamista, joiden kautta syntyy noin 550 uutta yritystä Espooseen ja lähiseudulle.

Lyhyt taustatarina: Comia Creative on yrityksen alkuaikoina käyttänyt YritysEspoon palveluita ja syynä miksi valitsimme aikoinaan juuri YritysEspoon useiden muiden uusyrityskeskusten joukosta oli heidän silloinen tyylikäs verkkosivusto sekä selkeä yleisilme. Jälleen kerran hyvä verkkosivusto toimi siis tehokkaana myyjänä. 😉

Kaikkien näiden vuosien jälkeen oli kunnia päästä toteuttamaan YritysEspoon kokonaisvaltaista verkkosivu-uudistusta ja tekemään hyvästä entistäkin parempi!

Käytimme huolella aikaa suunnitteluun ja loimme sivustolle freesin graafisen ilmeen käyttäen hyödyksemme olemassa olevaa graafista ohjeistoa, joka perustuu Espoon kaupungin viralliseen ilmeeseen.

Siirsimme suuren määrän sisältöä vanhalta sivustolta ja organisoimme ne uudelleen selkeän tietopankkimaisen rakenteen alle - näin tulevat ja miksei kokeneemmatkin yrittäjät löytävät tietoa yritystoiminnasta vaivattomasti!

Lisäksi sivustolle toteutettiin tuki monikielisyydelle, tapahtumakalenteri, ajanvaraus sekä helppo järjestelmä työntekijöiden organisointiin. Varmistimme luonnollisesti myös, että sivusto latautuu nopeasti ja toimii kuin se kuuluisa junan vessa.

Lopputuloksen on kehuttu ja helppokäyttöinen sivusto, jonka tarkoituksena ei ole vain auttaa kanssayrittäjiä löytämään tasokasta tietoa helposti, vaan myös tarjota YritysEspoolle loistavat puitteet myydä asiantuntijuuttaan!

Play Video