Asiakastarina

USEP

Graafinen suunnittelu/ Verkkosivusto

USEP tarjoaa vakuutus- ja riskienhallinta-alan koulutuksia yksityishenkilöille ja yrityksille sekä kotikaupungissaan Istanbulissa että kansainvälisesti. He tekevät myös alan tutkimusta ja analytiikkaa sekä tarjoavat yritysneuvonta- ja sertifiointipalveluita. Lisäksi USEP pyrkii lisäämään yritysten kilpailukykyä ja tukemaan kehitystä seminaarien ja konferenssien avulla.

Mitä teimme?

Suunnittelimme ja toteutimme USEPille verkkosivuston, joka on raikas tuulahdus vakuutusalan harmaudessa – kyseinen ala kun ei ole varsinaisesti tunnettu värikkyydestään tai muutenkaan ystävällisestä asenteestaan. USEP halusi kuitenkin olla erilainen ja erottua harmaasta massasta. Lopputuloksena on pirteä mutta silti korporaatiomaisen jämäkkä sivusto ja tyytyväinen asiakas.

”Comia Creativen kanssa oli ilo asioida. Koko verkkosivuprojekti hoitui nopeasti, kommunikointi oli rentoa mutta asiantuntevaa ja lopputulos on todella hieno. Olemme saaneetkin uudesta sivustostamme runsaasti kehuja asiakkailtamme. Täydet pisteet ja vilpittömät suosittelut!”

Lale Yolsel
Program Coordinator
USEP