Asiakastarina

Seven Hills Saga

Graafinen suunnittelu/ Valokuvaus/ Verkkosivusto

Seven Hills Saga on blogi Istanbulista, mutta ideaan kuuluu tämän lisäksi vertailla positiivisessa hengessä kahta bloggaajalle rakasta kaupunkia kahdessa eri maanosassa eli Aasian (Turkin) Istanbulia ja Euroopan (Suomen) Turkua. Bloggarille merkityksellisiä ovat niin inspiroivat ihmeet kuin arkielämäkin – tiedon jakamista unohtamatta. Niinpä blogi lähentyy sisällöltään, visuaalisuudeltaan ja tekniseltä rakenteeltaan jo lähes verkkolehteä.

Mitä teimme?

Loimme tyhjästä blogin kansainvälisestikin kehutun visuaalisen ilmeen, joka on ammentanut inspiraationsa niin Istanbulin itämaisesta mystiikasta kuin Marmaranmeren turkooseista tyrskyistäkin. Toteutimme sivuston käyttäjäkokemus etulinjassa ja kruunasimme kokonaisuuden majesteettisilla kuvamateriaaleilla – katso vaikka sekä kuvaamamme että käsittelemämme Turku – Istanbul yhdistelmäkuva!

”Comia Creativen asiantuntemus, ammattitaito ja auttamisasenne mahdollistivat yllättäen minulle, digitumpelolle, aloittamisen bloggarina. Laaja-alainen osaaminen, idearikkaus sekä myös tietoturva-asioiden tunteminen tekevät Istanbulin virtuaalimatkastamme lukijoideni kanssa huoletonta ja nautinnollista. Viehkeä visuaalinen ilme syntyi kuin itsestään. Myös ulospäin näkymättömät, mutta tärkeät, digimarkkinointi- ja analytiikkaosaaminen ovat Comia Creativella hyvin hallussa. On erityislaatuista ja harvinaista löytää yhteistyökumppaniksi asiantuntija, jossa yhdistyvät luovuus, teknillinen osaaminen sekä ihmisläheinen asiakaspalvelutaito. Seven Hills Saga kiittää – tämä on ilo!”

Anne Özay
Kansainvälinen bloggaaja
Seven Hills Saga