Asiakastarina

Luova Puu

Graafinen suunnittelu/ Logosuunnittelu/ Verkkosivusto

Luova Puu on alun perin puutaiteilija-yrittäjä Raija Weisenbergin luoma idyllinen ateljee, galleria ja café Itä-Suomessa, Lapinlahdella. Tyttärensä, Hannah Weisenbergin, käsissä Luova Puu on laajentunut inspiroivaksi kulttuurin ja hyvinvoinnin keitaaksi, missä perinteisen kauniin järvimaiseman, vaihtuvien taidenäyttelyiden, kahvilan ja taidepuodin lisäksi voi nauttia esim. joogasta, luontaishoidoista ja saunaelämyksistä – monipuolista tapahtumatarjontaa unohtamatta. Luovasta Puusta löytyy yhä aitoa palvelua, henkevyyttä, valoa ja iloa.

Mitä teimme?

Luovan Puun vanhan verkkosivun design alkoi olla jo hiukan aikansa elänyt, joten oli aika uusia sivua aika lailla. Laitoimme logon uuteen uskoon, käsittelimme kuvia isolla kädellä ja suunnittelimme huolellisesti sivustokokonaisuuden, jossa uusi ja vanha kulkevat harmoniassa käsi kädessä – aivan kuten itse Luovassa Puussa.

Monipuoliset toiminnallisuudet.

Sivustolle toteutettiin myös ajanvarausjärjestelmä verkkomaksumahdollisuudella sekä tapahtumakalenteri ilmoittautumisineen. Kaikki tehtiin niin käyttäjäystävällisiksi, että lapsikin osaisi niitä käyttää – vaikka nukkuessaan!

”Luovan Puun verkkosivu-uudistus toteutettiin ripeästi ja kaikki tapahtui kätevästi etäyhteyksiä käyttäen sekä joustavin palaveerausaikatauluin – jopa yrityksemme kesäsesongin kiireen keskellä. Comia Creativen tietotaidolla sivustollemme saatiin yrittäjäystävälliseen hintaan meille räätälöidyt lisätoiminnot, jotka helpottavat palveluidemme saatavuutta ja parantavat asiakaskokemusta. Näitä ovat esim. ajanvaraukset hoitoihin, ilmoittautuminen joogaan, lippujen ostaminen tapahtumiin sekä koko muukin maksuliikenne. Luova Puu tarjoaa erityisen monipuolisia palveluita, mutta verkkosivustamme saatiin siitä huolimatta selkeät ja käyttäjäystävälliset – kuitenkaan kadottamatta paikkamme idyllistä tunnelmaa ja luovaa henkeä.”

Hannah Weisenberg
Taiteilija ja yrittäjä
Luova Puu