Asiakastarina

Helsingin Laulu

Graafinen suunnittelu/ Verkkokauppa/ Verkkosivusto

Helsingin Laulu on noin 40 laulajan iloisen innostunut, energinen, haasteita pelkäämätön helsinkiläinen sekakuoro, joka on toiminut jo vuodesta 1951 asti.

Tämä, jos joku oli kokonaisvaltainen verkkosivu-uudistus. Loimme perinteikkäälle Helsingin Laulu -kuorolle verkkosivut, jotka palvelevat kuoron toiminnan kaikkia eri osa-alueita. Uudet verkkosivut sisältävät tapahtumakalenterin sekä kätevän lippuverkkokaupan, josta kävijä voi ostaa liput niin kuoron fyysisiin kuin virtuaalitapahtumiin.Tämän palvelukokonaisuuden kautta liput voidaan myös tarkistaa paikan päällä helposti appilla työntekijöiden toimesta.

Verkkosivujen yhteyteen luotiin myös oma portaali kuoron jäsenille. Helppokäyttöisen portaalin kautta laulajat voivat jakaa kootusti nuotteja, lukea oppaita, sekä seurata ilmoitustaululta ajankohtaisia tiedotteita ylläpitäjiltä.

Ylläpitäjiäkään ei luonnollisesti ole unohdettu, vaan sisällön päivittäminen on helppoa ja esimerkiksi ilmoitustaulua varten luotiin oma kenttä sivuston hallintapaneeliin, joten ilmoitusten lisääminen ja ajankohtaisten asioiden jakaminen onnistuu käden käänteessä.

"Comia Creative teki kuoroni uudet nettisivut - ammattimaisesti ja hyvin asiakasta kuunnellen. Visuaalinen ilme vastaa sitä, mitä halusimme välittää, ja käytännön ratkaisut tukevat tarpeitamme. Palvelu on ollut koko ajan erittäin hyvää ja toimivaa, ja yhteistyö jatkuu. Kiitos!"

Anna Martikainen
Rahastonhoitaja
Helsingin Laulu