Asiakastarina

Turkish Care 360

Graafinen suunnittelu/ Logosuunnittelu/ Verkkosivusto/ Yritysilme

Assist Expat on vuonna 1998 perustettu Istanbulilainen konsulttiyritys, joka avustaa ulkomaalaisia liiketoiminnan ja käytännön elämän järjestelyissä kotikaupungissaan. Istanbulin lisäksi yhtiö operoi mm. Los Angelesissa ja San Franciscossa.

Loimme yritykselle tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen uuden visuaalisen ilmeen, logon ja verkkosivuston.

Lähtökohtana oli, että ilmeestä tulisi välittyä korporaatiomainen arvokkuus ja vuosikymmenten mittaisen kokemuksen tuoma ammattimaisuus, mutta kuitenkaan modernia fiilistä unohtamatta.

Koska yhtiö toimii kansainvälisesti, oli huomiota kiinnitettävä myös sivuston kansainväliseen toimivuuteen. Siksi kytkimme sivuston sisällönjakeluverkkoon, joka lataa sivuston ympäri maailmaa sijoitetuille palvelimille ja tekee latautumisen nopeaksi riippumatta kävijän fyysisestä sijainnista.

"Comia Creativen kanssa työskentely ei ollut pelkästään helppoa ja hauskaa, vaan myös opettavainen kokemus. Saamamme ratkaisut ja luovat ideat olivat ensiluokkaisia - vaikka odotimme paljon, saimme enemmän. Comia Creative saa täydet suosituksemme ja yhteistyömme tulee varmasti jatkumaan myös tulevaisuudessa. Kiitos."

Özge Şeker
Johtava konsultti
Turkish Care 360