Palvelumme

Videotuotanto ja liikegrafiikka

Legendaarisen talouslehti Forbesin mukaan yksin Facebookissa katsoo videoita päivittäin yli 500 miljoonaa ihmistä. Videossa on tulevaisuus.

Mainosvideot

Tarvitsetko mainosvideon televisioon, someen tai vaikkapa lentokoneen istuimen selkänojan näyttöön? Turvaamme selustasi.

Referenssivideot

Mikä onkaan parempaa mainosta yritykselle kuin tyytyväinen asiakas? Tyytyväinen asiakas videolla. Haastattelemme ja kuvaamme asiakkaasi, jotta voit näyttää maailmalle, miksi juuri sinun yrityksesi on paras.

Opasvideot

Käyttöohjeet ovat niin 90-lukua. Opasvideot sen sijaan ovat moderni tapa opastaa ihmisiä tekemään jotain tai olemaan tekemättä.

Jotain muuta? Onnistuu.

Videoille löytyy lukemattomia käyttötarkoituksia, mutta nyrkkisääntönä sanottakoon tämä: jos siihen liittyy kamera ja sen täytyy näyttää hyvältä, me hoidamme homman.

Yhteistyössä KarmaMedia

Videotuotannot toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Espoolaisen kovan luokan mediatalon KarmaMedian kanssa. Alkuperäisen savolaisuuden lisäksi KarmaMediaa ja Comia Creativea yhdistävät sekä kunnianhimo että halu tehdä asiat omalla rohkealla tavallaan mutta luonnollisesti laadusta tinkimättä.

Play Video

Paljonko maksaa?

Eikä tässä vielä kaikki.

Kuten varmasti jo tiedätkin, meidän valikoimamme on markkinoiden laajimpia. Saat siis videotuotannon lisäksi myös kaikki muut markkinointipalvelut saman katon alta.