loader image

Graafinen suunnittelu ja
markkinointimateriaalit

Graafista suunnittelua on kaikkialla. Ravintolan ruokalista, postiluukusta kolahtava mainosesite, elokuvajuliste bussipysäkin valotaulussa, tai ihan vaan maitopurkki ovat klassisia esimerkkejä siitä.

Olipa tarpeesi millainen tahansa, me teemme sinulle sellaiset designit, että asiakkaasi huokailevat ihastuksesta ja kilpailijasi vihertyvät kateudesta. Saatamme luonnollisesti halutessasi kaiken myös fyysiseen muotoon.

Painotuotteet

Tarvitsetko vaikkapa käyntikortteja, esitteitä tai kuvastoja? Suunnittelemme ja painatamme sinulle brändisi mukaiset mainosmateriaalit ja painotuotteet laidasta laitaan. Kun hieno designimme kohtaa laadukkaan paperin, on käsissäsi painotuote joka jää varmasti asiakkaasi mieleen.

Lisäksi voit myös hämmästyttää asiakkaitasi useilla käytössämme olevilla erikoispainotekniikoilla kuten folioinnilla tai valkomusteella ja jättää unohtumattoman mielikuvan brändistäsi.

Digitaalinen design

Kaunis design tekee sinustakin hyvännäköisen. Tämä pitää paikkansa myös bittimaailmassa. Tämän vuoksi digitaalisia materiaaleja kuten somekuvituksia tai internet-mainoksia ei kannata jättää huomiotta, vaan antaa ne suosiolla sellaisten ihmisten hoidettavaksi, jotka ovat mukavia, ammattitaitoisia ja joilla on tyylitajua. Hmm, mikähän se sellainen firma voisi olla? Kymmenen pisteen vihje: anagrammi on Camio.

Pakkaukset

Koska kilpailu on kovaa, sillä on todellakin väliä millaiseen pakkaukseen tuotteesi käärit. Sen lisäksi että pakkauksen täytyy näyttää hyvältä ja toimia jatkumona tuotteen tarinalle, sen tulee olla käytännöllinen ja kestävä. Hyvä pakkaus saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi viereisen sijaan.

Tarrat ja teippaukset

Teippaus on todella monikäyttöinen ja tehokas keino lisätä näkyvyyttä. Ajoneuvoteippauksilla autostasi voidaan tehdä liikkuva mainos. Liiketilateippauksilla potentiaalinen asiakas voidaan saada astumaan kadulta sisään toimipisteeseesi. Teippauksella voidaan kertoa tarinaa ja viihdyttää tai informoida ja opastaa. Vain mielikuvitus on rajana ja se raja ei muuten tule ihan heti vastaan kanssamme.

Kyltit ja valotaulut

Kuvittele kaupunki ilman yhtäkään kylttiä. Pirun hankalaa olisi elämä. Asiaa ei välttämättä tule heti ajatelleeksi, mutta kyltit ovat yllättävän tärkeä osa arkeamme. Ne informoivat, näyttävät tietä, auttavat tunnistamaan paikkoja ja yrityksiä sekä viestivät meille monenlaisia asioita aina tarjouksista ravintoloiden ruokalistoihin. Me suunnittelemme ja teemme sinulle näyttävät kyltit joka tarkoitukseen, jotka sekä kääntävät päät että jäävät mieleen.

Vaatteet ja muut brändituotteet

Oletko koskaan miettinyt, mistä saisi superhyvännäköisiä työpaitoja firman logolla? Entä jokaisen suomalaisen rakastamia muoviämpäreitä, johon olisi painettu yrityksesi nimi? Kerromme sinulle julkisen salaisuuden – no Comialta tietysti!

Messutarvikkeet

Messuosaston ei tule olla vain messuosasto. Sen tulee olla kokemus, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi. Anna meidän suunnitella sinulle edustavat messumateriaalit, jos haluat varmistaa että osastosi huomataan. Meiltä saat (jälleen kerran) kaiken tarvittavan, kuten upeat rollupit, banderollit sekä messuseinät esitteitä ja brändituotteita unohtamatta!

Vain taivas on rajana. Jos sekään.

Valikoimamme ei suinkaan rajoitu vain ylläoleviin esimerkkeihin, vaan suunnittelemme ja toteutamme komeat designit lähes mihin käyttötarkoitukseen tahansa.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Mielestämme ympäristöystävällisyys ja korkea laatu täydentävät toisiaan. Siksi käytämme töissämme modernia ja energiatehokasta kalustoa, suosimme ekologisia materiaaleja sekä kuormitamme muutenkin ympäristöämme niin vähän kuin mahdollista.

Nopea toimitus ja asennus.

Kompaktin kokoonpanomme vuoksi olemme ketteriä ja hoidamme tuotteiden toimituksen ja asennuksen lähes valonnopeudella.

Paljonko maksaa?

Eikä tässä vielä kaikki.

Kuten varmasti jo tiedätkin, meidän valikoimamme on markkinoiden laajimpia. Siispä graafisen suunnittelun kaveriksi saat samasta paikasta vaivattomasti niin verkkosivut, valokuvat, mainosvideot ja monet muut tehokkaat työkalut myynnin kasvattamiseen. Ei enää säätöä monen eri yrityksen kanssa!

All designs matter.

Tilaa Comian virtuaalinen pulloposti!

Saat ekslusiivisia tarjouksia ja timantinkovaa juttua markkinoinnista ilman jargonia noin kerran kuussa. Ei spämmiä eikä muutakaan ikävää!